Gyógyító Húsleves
Nagyszüleink gyógyító csodaszere: HÚSLEVES
Néhány dologra azonban fontos odafigyelnünk, ugyanis azóta sajnos sok minden megváltozott.... Akkoriban elég volt kimenni a kertbe és a saját termesztésű zöldségekből válogatni, és a saját szabad tartású tyúkból főzni a gőzölgő aranysárga leveskét Ez sajnos ma már nagyon ritka, ezért mindig figyelj az alapanyagokra, hiszen nem szeretnénk belefőzni a rengeteg vegyszert és különböző hormonok segítségével extrém gyorsan felnevelet állatokat
Mit tehetsz?
Válassz bio, organikus, vagy GMO mentes alapanyagokat
Szabadtartású állatok csontjából készítsd el
Beszerezheted bio piacokon a zöldségeket
Használj zöldfűszereket (bors, babérlevél, fahéj, kakukkfű, szegfűszeg stb.)
Ne használj ízfokozókat és szinezéket (nátrium glutamát, vegeta stb.)
Használj himalája vagy parajdi sót
Főzd hosszan a levesedet (min. 12 óra, csak gyöngyözve)
Egyszerre főzz nagyobb adagot, és fagyaszd le, hogy bármikor hozzányúlhass
Később használhatod alaplének, reggelire, uzsonnára, vacsorára stb.
Miben tud segíteni ez a természetes elixír?
Ha a szervezetednek regenerálódásra van szüksége használd kúraszerűen akár orvosi kezelések kiegészítéseképpen
Rengeteg kollagén található benne, ezért segít az izületeidnek, a bélrendszerednek, a bőrödnek, hajadnak, körmeidnek...
Az izomzatod fejlődéséhez is tökéletes
Sok jó zsír az érrendszered számára
Megfázásra (turbózd fel egy kis gyömbérrel )