Máj

Máj

A belsőségek közül a máj a legnépszerűbb – sokan resztelt máj formájában fogyasztják, az ínyencek pedig a különböző pástétomokat is kedvelik🙋🏻‍♀️😍

A máj különösen gazdag A- és D-vitaminban, valamint több fontos ásványi anyag is megtalálható a májakban: vas, réz, cink, mangán és szelén is💫

Fogyasztása két hetente egyszer javasolt, hiszen ez fedezi a vitaminok, ásványi anyagok szükséges mennyiségét, de így még vigyázunk koleszterinszintünkre😉

Igazán minőségi fehérjeforrás, viszont alacsony a kalóriatartalma – így egy diéta esetén alkalmanként helyettesíthetjük vele a húsféléket🥳

Ami pedig a kedvenc receptjeinket illeti, imájduk a resztelt májat, de ennek a lecsós verzióját is🍅

a hétvégi húsleveshez készülhet finom májgombóc zab, vagy rizsliszttel☝🏻😉

és az otthon készített májpástétomok is nagyon ízletesek és laktatóak😋

 

 

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!