Zúza

Zúza

Aki vidéken nőtt fel talán még emlékszik a Nagyi finom húslevesére tele finomságokkal🍲😍 zöldségekkel, csirkeaprólékkal, csirkelábbal, zúzával.. kinél volt hasonló a vasárnapi ebéd első fogása?😉

A zúza nem csak a húslevesben finom, akár ízletes pörköltet is készíthetünk belőle🤗

Kiemelten figyeljünk a minőségére, lehetőség szerint próbáljunk háztáji, termelői zúzát vásárolni és mielőbb elkészíteni☝🏻

A hagyományok szerint régen mérgezés, emésztési problémák esetén előszeretettel alkalmazták a zúzát gyógymódként – mivel felszívja a méreganyagokat és helyreállítja a gyomorsav egyensúlyát is💡

Olyan ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek a megfelelő fejlődéshez, növekedéshez, valamint a haj-bőr-köröm hármas épségét és szépségét is jótékonyan befolyásolja😍

Szintén magas a szelén tartalma, így több fontos hormon és enzim termeléséhez is hozzájárul, és magas fehérjetartalmának köszönhetően a diétákba is beilleszthető😉

Elkészítésénél érdemes figyelni, hogy a fiatal csirkék zúzája nagyjából 40 perc alatt elkészül, míg az idősebb tyúkok zúzáját akár 2 órán át is kell főzni, hogy megpuhuljon😘

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!