Grillezett tilápia görög salátával

A tenger ajándékai

Grillezett tilápia görög salátával

Hozzávalók

300 g nyers tilápia (294 kcal)
18g vaj (129 kcal)
fokhagyma
só, bors, kevés citrom leve


Görög saláta hozzávalói (180 kcal)

1 közepes paradicsom (50g)
1 közepes paprika (50g)
1 közepes uborka (100g)
4 szem olajbogyó
4 g olíva olaj, só, bors, oregánó
15 g fetasajt

Elkészítés 

A tilápiákat megtisztítjuk. A "tasakokat" félig beirdaljuk, majd a vajat elkezdjük hevíteni serpenyőben, rátesszük a tilápiákat, sózzuk borsozzuk, zúzutt fokhagymával ízesitjük, ügyelve arra, hogy a fokhagyma ne égjen el, különben keseű lesz. Mindkét oldalát pirosra sütjük. Eközben  a görög saláta hozzávalóit felaprítjuk és összekeverjük. Jó étvágyat!

Tápanyagtartalom: 604 kcal, 33g zsír, 8g szénhidrát, 73 g fehérje
 

Jó étvágyat!

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!