Fahéjas Csigák

Egy fincsi fahéjas csiga reggelire? Ebédre? Uzsira?

Fahéjas Csigák

HOZZÁVALÓK

  • 300g cukkíni
  • 1 tojás
  • 100g kókuszliszt
  • 10g tápiókaliszt
  • 2 evőkanál méz - vagy egyéb édesítő (https://www.honu.hu/edesitok/eritritol-syrup-500-ml)
  • 1 csipet parajdi só
  • 1 kávéskanál szódabikarbóna, rá egy löttyintésnyi citromlé

(ha 'porlik' a tészta, egy kis sűrű kókusztej megoldja a problémát)

ELKÉSZÍTÉS

A megpucolt cukkínit a tojással dobd turmixba, pörgesd meg, a pépet önts keverőtálba. Mehet hozzá a többi összetevő, majd dolgozd homogén masszává az egészet. Egy bő órára dugd hűtőbe, hogy összeálljon. Utána két sütőpapír között nyújtsd ki.

HOZZÁVALÓK A TÖLTELÉKHEZ

A felső sütőpapírt eltávolítása után terítsd szét a kinyújtott lapra az elkészített krémet, majd csavard fel. Megsütheted egészben, vagy felszeletelheted sütés előtt és rakhatod egyesével a sütőpapírra. 175 fokon pirulásig (kb.15-20 perc)

Hidd el,megéri!

Jó étvágyat!

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!