Fahéjas Csigák
Egy fincsi fahéjas csiga reggelire? Ebédre? Uzsira?

HOZZÁVALÓK
- 300g cukkíni
- 1 tojás
- 100g kókuszliszt
- 10g tápiókaliszt
- 2 evőkanál méz - vagy egyéb édesítő (https://www.honu.hu/edesitok/eritritol-syrup-500-ml)
- 1 csipet parajdi só
- 1 kávéskanál szódabikarbóna, rá egy löttyintésnyi citromlé
(ha 'porlik' a tészta, egy kis sűrű kókusztej megoldja a problémát)
ELKÉSZÍTÉS
A megpucolt cukkínit a tojással dobd turmixba, pörgesd meg, a pépet önts keverőtálba. Mehet hozzá a többi összetevő, majd dolgozd homogén masszává az egészet. Egy bő órára dugd hűtőbe, hogy összeálljon. Utána két sütőpapír között nyújtsd ki.
HOZZÁVALÓK A TÖLTELÉKHEZ
- egy adag EFFEKT Protein https://www.honu.hu/feherjek/labonoir-effekt-protein-750g , vagy egy evőkanál LABO NOIR Fahéj https://www.honu.hu/egyeb.../labo-noir-ceyloni-fahej-200-g
- annyi sűrű kókusztej, hogy krémes állagot kapj
A felső sütőpapírt eltávolítása után terítsd szét a kinyújtott lapra az elkészített krémet, majd csavard fel. Megsütheted egészben, vagy felszeletelheted sütés előtt és rakhatod egyesével a sütőpapírra. 175 fokon pirulásig (kb.15-20 perc)
Hidd el,megéri!