Tépett hús készült NPK marhanyakból

Tépett hús készült NPK marhanyakból
Amíg sokan csak sok proteint látnak némi zsírral...addig a marhahúsban vannak:
zsírok: telített, egyszeresen és többszörösen telítetlen EPA DHA
kálium
cink
vas
réz
szelénium
magnézium
foszfor
vitaminok: A, B1, B2, B3, B5, biotin, folát, B12
karinitin
kolin
kreatin
Nemcsak finom, hanem egészséges is
Hogyan is készült, a marhahúst fűszerezzük ízlés szerint, én tettem rá mindenfél szuper zöldfűszert, borsot stb.
Tepsibe tesszük, lefedjük és kezdődhet a lassú sütés, ami órákon át tarthat. Honnan tudod, hogy elkészültél? Ha a hús szétomlik, amikor villát böksz bele!
Két kovászos kenyérke közé téve, savanyú uborkával isteni étek!