Dorian Yates - Omega 3 Halolaj - 60 lágyzselatin kapszula

Rövid leírás

Színek

Méretek

Termék ára

Darabszám

3.790 Ft
(bruttó ár)

Dorian Yates - Omega3

  • 330 mg EPA és 220 mg DHA adagonként
  • Kedvező hatás az agyra és a látásra
  • Hozzájárul a szív normál működéséhez

 

Négy fő zsír típus létezik: telített, egyszeresen telítetlen, többszörösen telítetlen és transzzsírok. Mindegyik megtalálható természetesen az étrendünkben, és bár mindegyik zsírt mérsékelt mennyiségben szükséges fogyasztani a szervezet különböző funkcióihoz, a telítetlen zsírok (egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírok) az egészségre gyakorolt kedvező hatásuk miatt ismertek.

Ez az oka annak, hogy az Omega-3 halolaj a világ egyik legnépszerűbb táplálékkiegészítőjévé vált.

A halolaj jellemzői és előnyei

  • A halolaj kétségkívül a legjobb forrása a többszörösen telítetlen zsíroknak. A "halolaj" általában kétféle omega-3 zsírsavra utal: eikozapentaénsavra (EPA) és dokozahexaénsavra (DHA). Az EPA és a DHA megtalálható növényi és állati élelmiszerekben, például a lazacban, növényi olajokban, valamint bizonyos magvakban és diófélékben, de legnagyobb mennyiségben a halakban és fitoplanktonokban. Azonban az étrend gyakran túl kevés ilyen élelmiszert tartalmaz, így az EPA és DHA leghatékonyabb és legkényelmesebb fogyasztási módja a táplálékkiegészítők révén történik.
  • A halolajban található EPA és DHA az agy egészségét és fejlődését támogatja, különösen a gyermekkorban. Ezek a zsírsavak képesek megváltoztatni a sejthártyák lipidösszetételét, befolyásolva ezzel a sejtek anyagcseréjét, jelátvitelét, és a génexpresszió szabályozását. A halolajok továbbá jelentős szerepet játszanak számos hosszú távú egészségi probléma megelőzésében és kezelésében, mivel segítenek csökkenteni és kezelni a gyulladásokat.

Minőség és gyártás

  • A halolaj táplálékkiegészítők kényelmes módot biztosítanak a többszörösen telítetlen omega-3 és omega-6 zsírok fogyasztására. Azonban nem minden halolaj kiegészítő készül ugyanolyan minőségben, és a rossz minőségű halolajok több kárt okozhatnak, mint hasznot.
  • A minőségbiztosítás elengedhetetlen, ezért fontos, hogy az emberek csak a legmegbízhatóbb és legátláthatóbb vállalatoktól szerezzék be halolaj táplálékkiegészítőiket, hogy pontosan tudják, mit tartalmaz a termék, és hogyan készült.
  • Kanadából, Új-Zélandról, Norvégiából és Dél-Afrikából származó független tanulmányok megállapították, hogy sok omega-3 kiegészítő meghaladja az elfogadható oxidációs határértékeket, ami káros lehet az egészségre. Az új-zélandi tanulmány szerint a vizsgált 32 halolaj kiegészítőből mindössze 3 tartalmazott azonos vagy magasabb EPA és DHA mennyiséget, mint ami a címkén szerepelt. Az oxidációs jelzők meghaladták az ajánlott szinteket, és csak a kiegészítők 8%-a felelt meg a nemzetközi minőségi ajánlásoknak.
  • Amikor halolaj táplálékkiegészítőt választasz, figyelembe kell venni a cég gyártási, tárolási és szállítási gyakorlatát. Még a legkisebb eltérések is eredményezhetnek egy romlott kiegészítőt, és ez a halolajokra különösen érvényes.
  • Ha a halolaj nincs hűtve, vagy UV-fénynek és oxigénnek van kitéve a rossz gyártás és tárolás miatt, akkor az általad kapott és elfogyasztott halolaj nagy valószínűséggel lipid-peroxidációt (romlott olajat) tartalmaz. A romlott halolajokat nem könnyű felismerni, de károsak lehetnek az egészségre.

A DY Nutrition Omega-3 lágyzselatin kapszulája 330 mg EPA-t és 220 mg DHA-t biztosít adagonként, valamint 2 mg E-vitamint, hogy korlátozza a lipid-peroxidációt, és hozzájáruljon a sejtek védelméhez az oxidatív stresszel szemben. A termék a legmagasabb szabványoknak megfelelően készül, és megfelel az ISO: 9001 szabványoknak.

  • A DY Nutrition Omega-3 lágyzselatin kapszula megfelel az Európai Parlament és a Tanács (EU) 1169/2011 rendeletének, amely a fogyasztók élelmiszerekkel kapcsolatos tájékoztatásáról szól.
  • Alapvetően számos tesztet végzünk annak érdekében, hogy biztosítsuk halolajunk integritását, ami végső soron alátámasztja mind az alapanyagok, mind a késztermék érvényességét és hatékonyságát.

Adagolás

  • A jelenlegi bizonyítékok együttesen körülbelül napi 500 mg EPA és DHA fogyasztását javasolják, különösen a szív- és érrendszeri betegségek kockázatának csökkentése érdekében.
  • Azok számára, akik nem fogyasztanak olajos halat, ajánlott napi két lágyzselatin kapszula, amely 2000 mg halolajat biztosít, ami 660 mg EPA-t és 440 mg DHA-t jelent (összesen 1000 mg). Szív- és érrendszeri betegség fennállása esetén legalább 1000 mg EPA és DHA fogyasztása ajánlott.
  • A DY Nutrition Omega-3 lágyzselatin kapszula egy adagja megfelel a lakosság EPA és DHA optimális bevitelére vonatkozó ajánlásoknak, ami azt jelenti, hogy napi egy adag biztosítja a szükséges mennyiséget. Egyszerű.

 

MEGJEGYZÉS: Bizonyítékok vannak arra, hogy több mint 3000 mg EPA+DHA bevitele káros hatással lehet az immunrendszerre vagy a véralvadásra. Fontos, hogy ne lépd túl az ajánlott adagokat.

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!